1

Everything i try to mine with Claymore I get these errors and hashrate is 0. Have tryed also zcash and ethereum.

╔════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║         Claymore's CryptoNote AMD GPU Miner v10.2 Beta         ║
╚════════════════════════════════════════════════════════════════╝

Wrong Monero wallet address, "-allpools 1" option will be enabled automatically, read Readme for details.
XMR: 6 pools are specified
Main Monero pool is xmr-eu1.nanopool.org:14433
At least 16 GB of Virtual Memory is required for multi-GPU systems
Make sure you defined GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Press "s" for current statistics, "0".."9" to turn on/off cards, "r" to reload pools
OpenCL initializing...
AMD Cards available: 2
GPU #0: gfx900, 8176 MB available, 56 compute units
GPU #0 recognized as Vega
GPU #1: gfx900, 8176 MB available, 56 compute units
GPU #1 recognized as Vega
POOL version
Cannot build OpenCL program for GPU 0
Cannot build OpenCL program for GPU 1
GPU #0 algorithm ASM, -h 2000, -dmem 0 (Memory used: 4200MB)
GPU #1 algorithm ASM, -h 2000, -dmem 0 (Memory used: 4200MB)
Total cards: 2
"-allpools" option is set, default pools can be used for devfee, check "Readme" file for details.
Watchdog enabled
Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333
XMR: Stratum - connecting to 'xmr-eu1.nanopool.org' <213.32.29.143> port 14433 (SSL/TLS)

SSL/TLS encryption is enabled
XMR: Stratum - Connected (xmr-eu1.nanopool.org:14433) (SSL/TLS)
XMR: 06/08/18-21:12:39 - New job from xmr-eu1.nanopool.org:14433
XMR - Total Speed: 0 H/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
XMR: GPU0 0 H/s, GPU1 0 H/s
GPU0 t=32C fan=12%, GPU1 t=40C fan=12%

Your Answer

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Browse other questions tagged or ask your own question.