0

Here are the steps I did:

  1. Downloaded Monero Wallet App for Windows 64-bit Windows 11 and setup an account
  2. Downloaded XMRIG for Nvidia GPU mining
  3. Using the pool: xmr-us-east1.nanopool.org:10300
  4. From within the Monero Wallet, I clicked on Receive and it shows my Primary Address. I clicked on it and it auto-copied
  5. I the pasted that into the command line for XMRig
  6. I started the batch file

I am running a PC with 13th Gen intel i7-13700KF 32gb DDR5 with GPU: Nvidia RTX 4090 24gb GDDR6X It's been 6 days and still not showing anything in my Monero Wallet. Also, I checked the P2Pool Observer and says "No shares have been reported to this P2Pool network in the past for this miner." My speed is about 3530 H/S (as shown in screen print below)

This is the full line I am using in XMRIG: xmrig-nvidia.exe -a cryptonight-heavy --donate-level 1 -o xmr-us-east1.nanopool.org:10300 -u {this where I pasted my Primary Account number - removed for this posting} KBa -p w=myrig -k

Am I doing something wrong or will it take longer than the 6 days that has passed so far to get something showing up? Do I need something faster? I appreciate anyone that can shed some light.

My output shows: 1

1 Answer 1

0

Try to improve hash rate, check pool status, ensure proper XMRig setup, consider joining Monero mining communities for assistance. Low hash rate and long wait times may be normal initially.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.