0

I transferred some monero from one GUI wallet to another one and while transaction shows up in both wallets the sending wallet sent 25 XMR (and shows that) the receiving wallet says 0 XMR received (with the same transaction ID).

How do I sort this out?

Update to add important infor:

GUI version v0.14.0.0 (Qt 5.7.0) Embedded Monero version: v0.14.0.2 Downloaded this morning

If it is important the receiving wallet was a ledger backed one.

4
  • Which version of the GUI wallet are you using?
    – dEBRUYNE
    Mar 10, 2019 at 20:44
  • GUI version v0.14.0.0 (Qt 5.7.0) Embedded Monero version: v0.14.0.2 Downloaded this morning. Mar 10, 2019 at 20:46
  • And which version of the Ledger Monero app and Ledger Live firmware are you using?
    – dEBRUYNE
    Mar 11, 2019 at 7:34
  • Also commented here by the way -> reddit.com/r/Monero/comments/aw86rx/…
    – dEBRUYNE
    Mar 11, 2019 at 7:37

1 Answer 1

-2

My guess would be due to the recent hard fork and verification times being slowed down. I'm running a full node and things look weird at the moment. The data is on the blockchain and should eventually sync. It doens't look like the Ledger bug is affecting you.

https://www.reddit.com/r/ledgerwallet/comments/aywyj2/is_monero_safe_to_use_again/

1
  • 1
    If the transaction is received and verified, this hard fork or slow verification times should have no impact on the amount received. A bug somewhere is more likely.
    – user36303
    Mar 10, 2019 at 22:40

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.