0

I transferred some monero from one GUI wallet to another one and while transaction shows up in both wallets the sending wallet sent 25 XMR (and shows that) the receiving wallet says 0 XMR received (with the same transaction ID).

How do I sort this out?

Update to add important infor:

GUI version v0.14.0.0 (Qt 5.7.0) Embedded Monero version: v0.14.0.2 Downloaded this morning

If it is important the receiving wallet was a ledger backed one.

marked as duplicate by dEBRUYNE Mar 19 at 15:48

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

  • Which version of the GUI wallet are you using? – dEBRUYNE Mar 10 at 20:44
  • GUI version v0.14.0.0 (Qt 5.7.0) Embedded Monero version: v0.14.0.2 Downloaded this morning. – Jamie Crafs Mar 10 at 20:46
  • And which version of the Ledger Monero app and Ledger Live firmware are you using? – dEBRUYNE Mar 11 at 7:34
  • Also commented here by the way -> reddit.com/r/Monero/comments/aw86rx/… – dEBRUYNE Mar 11 at 7:37
-2

My guess would be due to the recent hard fork and verification times being slowed down. I'm running a full node and things look weird at the moment. The data is on the blockchain and should eventually sync. It doens't look like the Ledger bug is affecting you.

https://www.reddit.com/r/ledgerwallet/comments/aywyj2/is_monero_safe_to_use_again/

  • 1
    If the transaction is received and verified, this hard fork or slow verification times should have no impact on the amount received. A bug somewhere is more likely. – user36303 Mar 10 at 22:40

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.