The Stack Overflow podcast is back! Listen to an interview with our new CEO.
    Bumped by Community user
4 deleted 2 characters in body
source | link

I want to solo-mine aeonAeon, so I downloaded AEON-0.9.12.0-WIN64.ZIP from https://github.com/aeonix/aeon/releases, registered my wallet using the simplewallet, and synced the blockchain in the aeonAeon daemon.

Then I started mining in simplewallet using start_mining but I'm waiting for two days and if I check my balance it's still 0. I'm using 99% of CPU and 6GB of RAM... How do I know I'm mining? What is the problem?

Details:

If I putrun show_hr, it shows me this: "hashrate: 312.6667"   

When I start the aeond, it shows me this:

Starting... aeon v0.9.12.0() Module folder: C:\Users\memox\AEON\aeond.exe Initializing p2p server... Binding on 0.0.0.0:11180 Net service binded on 0.0.0.0:11180 Attempting to add IGD port mapping. No IGD was found. P2p server initialized OK Initializing cryptonote protocol... Cryptonote protocol initialized OK Initializing core rpc server... Binding on 127.0.0.1:11181 Core rpc server initialized OK on port: 11181 Initializing core... Loading blockchain...

I want to solo-mine aeon, so I downloaded AEON-0.9.12.0-WIN64.ZIP from https://github.com/aeonix/aeon/releases, registered my wallet using the simplewallet, and synced the blockchain in the aeon daemon.

Then I started mining in simplewallet using start_mining but I'm waiting for two days and if I check my balance it's still 0. I'm using 99% of CPU and 6GB of RAM... How do I know I'm mining? What is the problem?

Details:

If I put show_hr it shows me this: "hashrate: 312.6667"  

When I start the aeond it shows me this:

Starting... aeon v0.9.12.0() Module folder: C:\Users\memox\AEON\aeond.exe Initializing p2p server... Binding on 0.0.0.0:11180 Net service binded on 0.0.0.0:11180 Attempting to add IGD port mapping. No IGD was found. P2p server initialized OK Initializing cryptonote protocol... Cryptonote protocol initialized OK Initializing core rpc server... Binding on 127.0.0.1:11181 Core rpc server initialized OK on port: 11181 Initializing core... Loading blockchain...

I want to solo-mine Aeon, so I downloaded AEON-0.9.12.0-WIN64.ZIP from https://github.com/aeonix/aeon/releases, registered my wallet using the simplewallet, and synced the blockchain in the Aeon daemon.

Then I started mining in simplewallet using start_mining but I'm waiting for two days and if I check my balance it's still 0. I'm using 99% of CPU and 6GB of RAM... How do I know I'm mining? What is the problem?

Details:

If I run show_hr, it shows me this: "hashrate: 312.6667"  

When I start aeond, it shows me this:

Starting... aeon v0.9.12.0() Module folder: C:\Users\memox\AEON\aeond.exe Initializing p2p server... Binding on 0.0.0.0:11180 Net service binded on 0.0.0.0:11180 Attempting to add IGD port mapping. No IGD was found. P2p server initialized OK Initializing cryptonote protocol... Cryptonote protocol initialized OK Initializing core rpc server... Binding on 127.0.0.1:11181 Core rpc server initialized OK on port: 11181 Initializing core... Loading blockchain...

3 made the title more specific, included clarifying comments by OP, corrected spelling
source | link

I want to solo-mine aeon, so I downloaddownloaded AEON-0.9.12.0-WIN64.ZIP from https://github.com/aeonix/aeon/releases and, registered my wallet using the simplewallet sync, and synced the blockchain in the aeon daemon.

Then I started mining in simplewallet using start_miningstart_mining but I'm waiting for two days and if I check my balance and it's still 0. My CPU is at I'm using 99% of usageCPU and 6GB of ramRAM... How do I know I'm mining? What is the problem?

Details:

If I put show_hr it shows me this: "hashrate: 312.6667"

When I start the aeond it shows me this:

Starting... aeon v0.9.12.0() Module folder: C:\Users\memox\AEON\aeond.exe Initializing p2p server... Binding on 0.0.0.0:11180 Net service binded on 0.0.0.0:11180 Attempting to add IGD port mapping. No IGD was found. P2p server initialized OK Initializing cryptonote protocol... Cryptonote protocol initialized OK Initializing core rpc server... Binding on 127.0.0.1:11181 Core rpc server initialized OK on port: 11181 Initializing core... Loading blockchain...

I want to solo-mine aeon, I download AEON-0.9.12.0-WIN64.ZIP from https://github.com/aeonix/aeon/releases and registered my wallet using the simplewallet sync the blockchain in the aeon daemon.

Then I started mining in simplewallet using start_mining but I'm waiting for two days and check my balance and it's 0. My CPU is at 99% of usage and 6GB of ram... How do I know I'm mining? What is the problem?

Details:

If I put show_hr it shows me this: "hashrate: 312.6667"

When I start the aeond it shows me this:

Starting... aeon v0.9.12.0() Module folder: C:\Users\memox\AEON\aeond.exe Initializing p2p server... Binding on 0.0.0.0:11180 Net service binded on 0.0.0.0:11180 Attempting to add IGD port mapping. No IGD was found. P2p server initialized OK Initializing cryptonote protocol... Cryptonote protocol initialized OK Initializing core rpc server... Binding on 127.0.0.1:11181 Core rpc server initialized OK on port: 11181 Initializing core... Loading blockchain...

I want to solo-mine aeon, so I downloaded AEON-0.9.12.0-WIN64.ZIP from https://github.com/aeonix/aeon/releases, registered my wallet using the simplewallet, and synced the blockchain in the aeon daemon.

Then I started mining in simplewallet using start_mining but I'm waiting for two days and if I check my balance it's still 0. I'm using 99% of CPU and 6GB of RAM... How do I know I'm mining? What is the problem?

Details:

If I put show_hr it shows me this: "hashrate: 312.6667"

When I start the aeond it shows me this:

Starting... aeon v0.9.12.0() Module folder: C:\Users\memox\AEON\aeond.exe Initializing p2p server... Binding on 0.0.0.0:11180 Net service binded on 0.0.0.0:11180 Attempting to add IGD port mapping. No IGD was found. P2p server initialized OK Initializing cryptonote protocol... Cryptonote protocol initialized OK Initializing core rpc server... Binding on 127.0.0.1:11181 Core rpc server initialized OK on port: 11181 Initializing core... Loading blockchain...

2 made the title more specific, included clarifying comments by OP, corrected spelling
source | link

problem mine Mining aeon but the balance is still zero

iI want to solo-mine aeon, iI download AEON-0.9.12.0-WIN64.ZIP from https://github.com/aeonix/aeon/releases... register and registered my wallet using the simplewallet sync the blockchain in the aeon daemon.

then i startThen I started mining in simplewallet using start_mining but imI'm waiting for two days and check my balance and itsit's 0.... my cpu its My CPU is at 99% of usage and 6gb6GB of ram... how iHow do I know iI'm mining?!?.... what What is the problem?!?

Details:

If I put show_hr it shows me this: "hashrate: 312.6667"

When I start the aeond it shows me this:

Starting... aeon v0.9.12.0() Module folder: C:\Users\memox\AEON\aeond.exe Initializing p2p server... Binding on 0.0.0.0:11180 Net service binded on 0.0.0.0:11180 Attempting to add IGD port mapping. No IGD was found. P2p server initialized OK Initializing cryptonote protocol... Cryptonote protocol initialized OK Initializing core rpc server... Binding on 127.0.0.1:11181 Core rpc server initialized OK on port: 11181 Initializing core... Loading blockchain...

problem mine aeon

i want to solo-mine aeon, i download AEON-0.9.12.0-WIN64.ZIP from https://github.com/aeonix/aeon/releases... register my wallet using the simplewallet sync the blockchain in the aeon daemon

then i start mining in simplewallet using start_mining but im waiting for two days and check my balance and its 0.... my cpu its at 99% of usage and 6gb of ram... how i know i mining?!?.... what is the problem?!?

Mining aeon but the balance is still zero

I want to solo-mine aeon, I download AEON-0.9.12.0-WIN64.ZIP from https://github.com/aeonix/aeon/releases and registered my wallet using the simplewallet sync the blockchain in the aeon daemon.

Then I started mining in simplewallet using start_mining but I'm waiting for two days and check my balance and it's 0. My CPU is at 99% of usage and 6GB of ram... How do I know I'm mining? What is the problem?

Details:

If I put show_hr it shows me this: "hashrate: 312.6667"

When I start the aeond it shows me this:

Starting... aeon v0.9.12.0() Module folder: C:\Users\memox\AEON\aeond.exe Initializing p2p server... Binding on 0.0.0.0:11180 Net service binded on 0.0.0.0:11180 Attempting to add IGD port mapping. No IGD was found. P2p server initialized OK Initializing cryptonote protocol... Cryptonote protocol initialized OK Initializing core rpc server... Binding on 127.0.0.1:11181 Core rpc server initialized OK on port: 11181 Initializing core... Loading blockchain...

1
source | link